ترانه موسوی ، یکی از شهدای کودتای ۲۲ خرداد و از قربانیان تجاوز جنسی است .
او متولد سال ۱۳۶۰ است و در تقاطع میرداماد و شریعتی کلاس آرایشگری داشت. وي داراي مدرک کارشناسي در رشتهي مديريت بازرگاني از دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز بوده و به عنوان کارمند بازرگانی یک شرکت معتبر لوازم آرایشی و بهداشتی و اعطای نمایندگی به سالن های آرایشي ، فعالیت میکرده است. به گفتهي دوستان ترانه ، او به مطالعهي کتابهایی در حوزههای ادیان و عرفان علاقه بسیاری داشته است .
او در روز ۷ تير ۱۳۸۸ ، ماشین خود را در یکی از خیابانهای فرعی بین حسینیهي ارشاد و خيابان میرداماد در تهران ، پارک کرده و در تماسی تلفنی با یکی از دوستان خود ، قرار گذاشته بود قبل از رفتن به آموزشگاه ، به مسجد قبا - محل تجمع معترضان به دولت كودتاي محمود احمدينژاد - رفته و آنجا همديگر را ملاقات كنند . او مانتوي سبز به تن و شالي سبز به سر داشته است . هنگامی که دوست ترانه به محل قرارشان ميرسد ، مشاهده كرده كه او دستگیر شده است . ترانه موسوی در محل بازداشت موقتش که ساختمانی در نزدیکی خيابان پاسداران بوده است ، شماره تلفن خود را به ديگر دستگیرشدگان داده و از آنان میخواهد در صورت آزادي شان ، با خانوادهاش تماس بگیرند و دستگیری او را به آنها اطلاع دهند .
يکی از شاهدان عینی گفته است : نیروهای ضد شورش و لباسشحصی ، من و تعدادی از دستگیرشدگان را سوار بر ونهایی ، به ساختمانی در اطراف میدان نوبنیاد بردند و به آزار جسمی و روحی ما پرداختند . برخی از دستگیرشدگان را در همان بعد از ظهر به زندان اوين منتقل کردند اما من و بقیه را آزاد کردند . ترانه در میان ما بود . او دختری زیبا ، خوشاندام و شیکپوش بود و بازجوییاش از همه بیشتر طول کشید . چشمهایش سبز بود. نیروهای لباسشخصی ، ترانه را همانجا نگه داشتند و حتا به او اجازه ندادند تا با مادرش تماس بگیرد . »
پس از حدود سه هفته که خانوادهاش از وی بیخبر بودند ، افرادی ناشناس در تماس تلفنی به مادر ترانه گفتند : دخترش در بیمارستان امام خمینی کرج بستری است . آنها دلیل بستری بودن وی در بیمارستان را تصادف در حومهي خیابان شریعتی و پارگی رحم و مقعد عنوان کردند . همچنین تأکید کردند بستریشدن ترانه به تجمع مسجد قبا بیارتباط است . سپس گفتند ترانه مشکل ناموسی داشته است و به همین دلیل میخواسته با شلنگ سرم ، خود را حلقآویز کند . در پی این تماس تلفنی ، خانواده ترانه موسوی به آن بیمارستان مراجعه کردند اما نتوانستند او را بیابند . مسئولان بیمارستان گفتند شخصی با این نام در این بیمارستان بستری نیست. اما یکی از کارکنان بیمارستان به آنها گفت لباس شخصیها خانمی با مشخصات ظاهری ترانه را در حالی که بیهوش بود به بیمارستان آوردند و در همان حالت بیهوش او را برگرداندند. پدر ترانه موسوی که بیماری قلبی دارد ، در پی بیاطلاعی از ترانه که تنها فرزندش بوده است ، در خانه بستری و در تاريخ ۴ يا ۵ مرداد ، فوت كرد . به دنبال پيگيريهاي خانوادهي ترانه موسوي براي يافتن دخترشان ، ادارهي آگاهي و ماموراني که پيگيري پروندهي ترانه موسوي را به عهده گرفته اند ، از آنها خواسته اند كه به هيچ عنوان اعلام نکنند که او در تجمع ۷ تير ۱۳۸۸ بازداشت شده است و به آنها گفتهاند که دخترشان به علت مشکلات اخلاقي بازداشت شده و هيچ ارتباطي با اين تجمع ندارد . مادر ترانه موسوي ميگويد مسوولان بيمارستان امام خميني کرج ، موضوع بستريشدن وي را تکذيب ميکنند اما کارکنان و برخي از پرستاران ، موضوع را تاييد کرده اند و ميگويند دختري با مشخصات وي و با مشکل پارگي رحم و مقعد ، براي مدتي در آنجا بستري بوده و در حالي که بيهوش بوده از آن جا منتقل شده است .
دوستان ترانه موسوي ، گفته اند كه خانوادهي وي ، از يافتن جنازهي سوختهي ترانه در حومهي قزوين خبردادهاند . روز ۲۴ تير ۱۳۸۸ ، خانوادهي او ، خبر پيداشدن پيكر سوختهي او را در حوالي قزوين ، دريافت كردند . خانوادهي ترانه ، از بازگويي مكان و زمان تشييع جنازه خودداري كردند و گفتند نميتوانند توضيحات بيشتري دهند. پس از پيگيريها و تماسهاي مكرر دوستان ترانه با منزل وي ، خانواده موسوي از آنان خواستند كه ديگر تماس نگيرند و در برابر سخن يكي از دوستان ترانه كه گفته بود خانوادهي او بايد نوع مرگاش را به جامعه اطلاع دهند و به رسانه ها بگويند كه ترانه دستگير شده و پس از دستگيري به اين سرنوشت دچار شده است ، گفته اند كه ما صلاح كار خود را بهتر از شما ميدانيم و نميخواهيم در تشييع جنازهاش كسي حضور داشته باشد .
نام ناصر آسياباني به عنوان قاتل احتمالي او منتشر شده است .
پيكر ترانه موسوي ، در روستاي وازيوار از توابع چمستان در استان مازندران ، آرام گرفته است .
او به ما ميانديشد . براي او چه كرده ايم ؟
--------------------------------------------------------------------------------------
۳. ويكيپديا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر